LOADING...
01 mart.

E bine sa plangi in fata partenerului de sex?

Femeile spun ca lacrimile le ajuta se se relaxeze si sa savureze preludiul unei partide de sex. Alteori, lacrimile izbucnesc din prea multa placere.

Lacrimile de Fericire

Emotiile sunt intens influentate de sexualitatea de care da dovada o persoana. Bucuria si satisfactia au efecte pozitive asupra vietii sexuale, iar oamenii fericiti sunt mai frumosi si emana o energie pozitiva. Iar o simpla bucurie se poate transforma in deliciul pasiunii. Asa ca lacrimi pot sa apara in ochii partenerei sau a partenerului in momentul de maxim extaz. Cu toate acestea, lacrimile, chiar daca sunt de fericire, rar pot sa excite pe cineva in pat.

Lacrimile de tristete

Acesta e modul prin care persoana de alaturi isi arata adevaratele slabiciuni. Uneori, inima ti-e franta si nu poti sa te linistesti decat, eventual, plangand. Exista si posibilitatea unor lacrimi false, de ochii lumii, dar ele vor ramane asa. Intr-o relatie adevarata nu e ok sa minti.

Lacrimile aparute din tristete, intr-un moment in care relatia nu este prea buna, pot sa impresioneze si sa il trezeasca pe cel de langa tine. Daca inca te mai iubeste, dupa un astfel de moment va incerca sa te consoleze, sa te imbratiseze. Chiar daca a gresit sau nu.

Leave A Comment