LOADING...
24 feb.

DINAMO IN PLAY-OUT. Rusine pentru Dinamo: record negativ in ultimii 70 de ani!? + Gluma serii e REALA: la ce o poate bate Dinamo pe FCSB

Băietii antrenați de Miriuta scriu o pagina neagra în istoria clubului din „Stefan cel Mare”.

Dinamo a ratat calificarea în play-off, terminând sezonul regulat pe poziția a 8-a.

Practic, echipa lui Negoita nu poate termina campionatul mai sus de locul 7, ceea ce ar fi a doua cea mai proasta clasare în cei 70 de ani de istorie alb-roșie.

Dinamo a mai fost pe 7 doar de două ori, în 1971-1972 și 2014-2015. Acum 3 ani, Dinamo s-a clasat pe locul 7, în special din cauza instabilității de pe banca tehnică. Au început sezonul cu Flavius Stoican, apoi i-au avut intermediari pe Ionel Dănciulescu și Mihai Teja, pentru a termina cu Mircea Rednic.

Cea mai slabă clasare din istorie a fost locul 8, pe care l-a ocupat în trei rânduri, în sezoanele de debut, 48-49, 50 și 59-60. Cum echipa lui Miriuță poate termina și mai jos de locul 8, am putea înregistra un record negativ ALL TIME pentru alb-roșii.

GLUMA REALĂ SERII: DINAMO O DEPĂȘEȘTE PE FCSB

Dacă va juca 8 sezoane în play-out, Dinamo o poate depăși pe FCSB la numărul de meciuri all time jucate în Liga 1. 🙂 

Steaua are un sezon în plus în Liga 1, 1947-1948, dar în sistemul actual de joc, play-out și play-off, echipa din play-out joacă cu 4 meciuri mai mult ca cele din top 6!

Leave A Comment